Viaplay eller Netflix?

Det koster nøyaktig det samme, og utvalget er heller ikke dag og natt. Det er rett og slett ikke enkelt å avgjøre hvem som er best av Viaplay og Netflix – men vi tror likevel at førstnevnte kanskje har et lite overtak akkurat her i Norge.

Viaplay passer nordmannen godt

Viasat har nemlig en eksklusiv avtale NBC, Sony og Walt Disney. Dette betyr at de tilbyr det bredeste og mest populære utvalget av filmer produsert de siste årene. I tillegg kan du selvfølgelig se tv-seriene som går på Viasat-kanalene. Dette inkluderer også norske programmer som «Hellstrøm inviterer», «Luksusfellen» eller lignende.

Netflix er altså ikke i nærheten av Viaplay når det gjelder film (i skrivende stund). Sammendraget hos Netflix er også ekstremt dårlig, og det er svært få sammendrag som forklarer filmen/serien eller frister noe særlig – dette er også mye bedre hos konkurrenten i Viasat.

> ViaPlay – prøv nå – kr 0,- første måned!

Netflix er hakket bedre på serier

Når det kommer til serier er derimot Netflix hakket vassere. Selv om de to gigantene har ganske likt utvalg i serier også, har Netflix egne eksklusive serier, samt flere sesonger av serier begge tilbyr. Det er mange serier som ikke har gått på norsk tv, samt en rekke spennende drama, krim- og komiserier i ulike lengder (og kvalitet..).

Er du mest glad i Hollywood-serier, er Netflix sannsynligvis det beste valget – med mindre du ønsker å holde deg til de typiske «norske» seriene som går på blant annet Viasat-kanalene.

PS: Det er forøvrig et godt utvalg av barnefilmer- og serier på Netflix. Dessverre er ikke alle oversatt til norsk (dubbet), men dette jobbes med.

> Klikk her for å komme til Netflix!

Prisen er den samme, og begge har én måned gratis

Husk at du har én måned gratis hos begge disse aktørene. Dette betyr selvfølgelig at du kan registrere en bruker og teste dem begge samme måneden, eller registrere deg i forskjellige måneder. Du trenger ikke å registrere betalingsinformasjon før du har bestemt deg for om du vil abonnere eller ikke.

Begge koster 79,- kroner i måneden, med mindre du velger en større pakke hos Viaplay. Her har du nemlig også muligheten til å bestille tv- og sporspakke til 199,- kroner i måneden – som gjør at du kan streame sport fra hele verden og se direktesendt tv i tillegg. Dette er anbefalt for deg som er interessert i fotball, siden Viasat sikrer seg rettighetene til blant annet Champions League hvert eneste år.