Telio.no

Telio er et sterkt merkevare innen mobil og bredbåndsabonnementer. Her kan du bestille abonnementer, eller kjøpe utstyr og ny mobiltelefon.

Med gunstige avtaler, billige priser og flott kundeservice er Telio.no en av de beste for deg som søker abonnement eller utstyr.

Dette er noe av det du kan få

Hustelefon: Det er flere abonnementer på hustelefonen, men vi anbefaler «World». Dette koster 199 kroner i måneden, og har ingen startavgift på samtalene. Passer perfekt for deg som ringer mye til utlandet. Alle samtaler til andre fasttelefoner er 100% gratis, og det koster 0.39 kroner per minutt til mobil.

Mobiltelefon: Også her er det mye å velge mellom, og valget må du ta på faktorene om du ringer mye eller lite, teksting og bruk av Internett. Det finnes også abonnement for deg som ringer mye til utlandet. Bestselgeren er «Norge 2000″ hvor du får 500 ringeminutter, 500 SMS og 1000 MB data til bare 249 kroner i måneden. Dette er et godt abonnement som passer de aller fleste.

Bredbåndstilbudet er også stort, og du må velge det som passer deg best – også hva kommer til mobilt bredbånd. Telio.no tilbyr raske bredbånd, og av erfaring kan vi understreke at vi ikke har opplevd noen form for krøll. Kundeservicen er også svært behjelpelig med hva det måtte være.

> Klikk her for å komme direkte til nettsiden!