Tele2.no

Tele2 har holdt på siden 1995, og er 100% heleid av Tele2 AB. Selskapet tilbyr en stor bredde av tilbud rundt mobiltelefoni, fasttelefoni og mobilt internett – gjør gode abonnementsavtaler på nettsiden deres;

> Klikk her for å komme direkte til nettsiden!

Billige abonnementer

Tele2 er den største utfordreren til Telenor og Netcom, og kan tilby billigere og morsommere avtaler enn de store gigantene – dette selskapet er ikke redde for å teste ut nye ting som kan komme kundene til gode.

Mobilabonnement

Det finnes først og fremst to typer mobilabonnementer hos Tele2, med flere interne valgmuligheter, etter som hvor mye du ringer, sender SMS osv.

Fastpris: Består av fire typer (small, medium, large, extra large), hvor du velger den som passer deg best.

Champion: Dette abonnementet består ikke av noen fastpris (0,- hver måned), og med en fast flytende pris per SMS og per ringeminutt – 0.39 kroner.

PS: Det er samme priser å ringe i både Sverige og Norge.

Fasttelefoni

Fasttelefoni-prisene er ekstremt billige – i hvert fall ringepriser til andre fasttelefoner. Fra fast til mobil blir det selvfølgelig litt dyrere, men vi har ikke funnet billigere fasttelefonibetingelser enn hos Tele2, og kan trygt anbefales.

Og mer til

Som vi har vært litt inne på, kan man også finne billig mobilt bredbånd hos Tele2.no – men det stopper heller ikke der. Dette er egentlig en helt egen nettbutikk med billige mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør som tekniske duppeditter.

> Klikk her for å gjøre gode kupp!