Stormberg.no

Er du glad i naturopplevelser vil du gjerne også ha kvalitetstøy på deg – spesielt i kalde Norge. Da er dette nettbutikken virkelig noe for deg. Kanskje du ikke er et naturmenneske, men er glad i å ha gode varme vinterklær? Da er du i den ideele målgruppen.

Som de selv skriver under om oss: «Før vi startet opp, forundret vi oss over de dyre prisene på gode og varmevinterklær (…) derfor etablerte vi Stormberg i februar 1998.

Dette får du hos Stormberg.no

Her finner du gode friluftsklær som vinterjakker, bukser, votter, luer og mye mer til både damer, herrer og barn.

Vi anbefaler alle å kjøpe godt undertøy og andre klær hvis du skal ut på tur i kalde vinter-Norge, eller om du for eksempel skal i høyden på sommeren. Husk at vi bor i Norge – her er det nesten uansett friskt når sola går ned.

Få gratis frakt når du bestiller

Hvis bestillingen din er på 800 kroner eller mer, vil du få gratis frakt. Du får også 100 dagers fri returrett, og har dermed en 100% fornøydgaranti i over tre måneder – det er det ikke mange som kan matche.

Ett prosent av Stormbergs omsetning går til samfunnsnyttige formål. Bestiller du noe her, bidrar du også til å hjelpe humanitære organisasjoner.