Spinningsykkel

Mange ønsker å trene, men ønsker ikke å dra på treningsstudio. En spinningsykkel, eller ergometersykkel/trimsykkel, er da et godt alternativ. Det finnes mengder med forskjellige sykler man kan kjøpe på nett, til en mye billigere penge enn i de fysiske butikkene rundt om i Norge.

Kjøper du hos vår anbefalte aktør, får du dessuten gratis frakt!

Kjøp billig spinningsykkel hos X-life

Vi brukte litt tid på å se etter de billigste og beste alternativene til å kjøpe trimsykkel på nett, men fant ut at X-life både har gode priser, i tillegg til å tilby de beste produktene. Når de da i tillegg tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over 500 kroner, er i vi ikke i tvil om at dette er det beste alternativet.

Tips: Bruk noen lapper ekstra på en god og pålitelig ergometermaskin med gode tilleggssfunksjoner som motiverer deg litt ekstra med treningen – det er jo tross alt dette som er viktig.

Abilica spinningsykler

Testvinneren, Abilica, er våres anbefalte spinningsykkel. Den er lekker, har gode funksjoner, og fungerer som den skal i mange år fremover. Det er også et stort pluss at de er enkle å skru fra hverandre, og svært fleksible å ha i hus.

Legger du deg på en prisklasse rundt 5 000 kroner, er du garantert en fantastisk testvinner. Velger du en billigere, vil du få nøyaktig det samme – men med mye mindre funksjoner, som for mange gir ekstra motivasjon rundt treningen. Dette kan være funksjoner som måler kalorier du forbrenner, hjerterytmen din mens du trenger, eller helt andre ting.