Sparmax

Sparmax.no er en av Norges beste nettbutikker, og har levert kvalitetsartikler innen hagemøbler, baderom i mange år – og med hele 10 års garanti. I Hønefoss, Harstad, Tromsø og Kristiansand kan du dessuten besøke kjedens fysiske butikker.

Vi anbefaler likevel en titt i nettbutikken, siden du her kan finne flotte tilbud og kampanjer.

Erfaringer med Sparmax.no

Førsteinntrykket til nettbutikken kunne uten tvil vært bedre. Det er en litt «gammeldags» nettbutikk, med et design som har gått ut på dato for mange år siden. Ser man vekk fra dette, er det enkelt å navigere seg frem til nettbutikkens forskjellige kategorier og artikler.

Nettbutikken er kjapp og effektiv og tilbyr trygge og gode betalingsløsninger, i tillegg til fri frakt på bestillingene. Vi har aldri opplevd noe negativt med Sparmax, og kan egentlig bare trekke på det noe utdaterte utseende – men det er jo tross alt ikke dette som teller. Du vil få skikkelig kvalitet for en rimelig penge, og resultatet får du levert på døren. Enklere blir det faktisk ikke.

Skal du unne deg boblebad eller grillhytte?

Dette er butikken for deg som ønsker å pusse opp på badet, eller rett og slett unne deg noe ekstra. Uansett om du har lyst på en grullhytte, et boblebad eller sauna kan du finne kvalitet hos Sparmax. Prisene på disse tingene er ofte stive, men her vil du få markedets beste alternativer til priser som får konkurrentene til å rive seg i håret. Vi vil alltid anbefale deg å sjekke med denne nettbutikken først. Det er svært få som slår dem på pris – vi har ikke funnet noen i nærheten, som i tillegg kan gi deg så god kvalitet.

Husk at mange av objektene har en garanti på fantastiske 10 år!