Shiseido hudpleie

Shiseido er et japansk merke og med ordet Shi – Sei – Do, mener vi liv – ressurs – hus. Dette betyr at vi skal serve med hjertet og være gode mot andre. Dette er et veldig kjent merke innen kosmetikk og velvære. Her finner vi hudpleie, makeup og duft. Vi skal nå ta for oss Shiseido hudpleie i enkle trinn.

shiseido

 

I Shiseido finner vi flere hudpleielinjer og her er det tilpasset etter alder, problem og behov slik at vi finner produktene som passer akkurat for deg eller meg.

Pureness

Pureness

Shiseido Pureness er en komplett renseserie for de i alderen 15-25. Her finner vi produkter for de med normal mot kombinert og fet hud. For de som sliter med uren hud, er dette den perfekte serien. Shiseido Pureness har mattende og oljefri produkter som gir et langvarig matt resultat. Her finner vi også duftnoter som gjør at vi produserer mindre talg og dermed mindre urenheter.

I denne serien finner vi en komplett hudpleieserie med rens, softner, krem og spesialprodukter.

The Skincare

Shiseido The Skincare er hudpleielinjen for den typiske arbeiderkvinnen. Her er det snakk om alder fra 20-30. Dette er en serie som gir mye fukt og forebygger de første aldringstegn. The Skincare har også spf og beskytter godt mot frie radikaler.

Denne linjen har rens, softner, dag- og nattkrem, vitaminkrem, øyekrem, farget dagkrem og sminkefjerner. Her har du en perfekt hudpleieserie som man aldri får kjøpt feil.

White Lucency

White Lucency fra Shiseido er en hudpleielinje for de som vil få vekk gusten, sliten hud. Dette er hudpleieserien som gir klarhet og glød. Rensen gjør en fantastisk jobb og bekjemper grå og gusten hud på kort tid. Denne serien kan brukes til alle aldre og her finner vi også rens, softner og krem. White Lucency har også spf.

Bekjempe aldring og luksus!

Bio Performance

Shiseido Bio Performance er en av de nyeste seriene fra Shiseido og dette har blitt en enorm suksess! Her finner du også produkter til et hvert problem. Linjen inneholder to 24 timers kremer, to serum og øyekrem. Her finner vi også spesialprodukter. Bio Performance passer perfekt til for 30-40 åringer som ønsker masse fukt og rynke bekjemping! I denne serien finner vi Shiseidos mest solgte produkt, Bio Performance Super Revitalizing Cream!

Benefiance

Benefiance er hudpleielinjen for hun som trenger et produkt for hvert problem. Dette er Shiseidos største hudpleielinje og denne passer perfekt for 40+. Her er det dag- og nattkrem i emulsjon og krukke. Du kan dermed velge hva du selv foretrekker. Renseskummet i Benefiance er helt fantastisk og inneholder fuktgranulater som etterlater en silkemyk og ren hud. Shiseido Benefiance har også rens, softner, serum, dag- og nattkrem, øyekrem og ulike spesialprodukter.

Perfekt for mødre som ønsker masse pleie og bekjempelse av aldring!

Future Solution LX

Future Solution LX er som å sende huden din på et 7 stjerners spa! Her har du absolutt ALT som trengs og en virkelig kraft for å gjenoppbygge huden. Shiseido Future Solution LX er virkelig Rolls-Royce til enhver hudtype! I denne linjen finner du en fantastisk rens, softner, dag- og nattkrem og øyekrem!

Shiseido er et merke som har en utrolig høy kvalitet! Uansett hva slags problem du har, vil du få den riktige hjelpen og problemet vil bli løst. Har du noen problemer med huden din? Prøv Shiseido da vel!