Samlerhuset

Samlerhuset.no er et sted for deg som liker å samle på mynter og sedler spesielt, men også frimerker og andre samlegenstander som medaljer og minnebrev. Som det største av sitt slag i Norge, kan Samlerhuset tilby rimelige priser på spennende mynter fra Norge og resten av verden.

Er du nybegynner som myntsamler, anbefaler vi at du tar en titt på de mange minnemyntene. Dette er et fint sted å starte for en samler.

Gull- og sølvmynter

Er du en litt mer viderekommen samler, og har mye fra før, ønsker du kanskje litt mer gull- og sølvmynter. Samlerhuset har både Norske og utenlandske gull- og sølvmynter, men her eprisene selvfølgelig litt høyere igjen.

Mange mynter av edle metaller er nyere minnemynter, og er kanskje ikke like mye verdt for den viderekommende myntsamler. Men hvis han derimot fikk tak på en gammel norsk mynt i ren gull, hadde det nok blitt andre tanker – du finner det meste her.

Frimerker

Det første frimerket kom ut i England i 1840 – altså godt over 170 år siden. I Norge kom frimerkene til landet i 1855, og du har nå muligheten til å kjøpe de aller første frimerkene som ble brukt i dette landet. Det er et samlerobjekt man virkelig bør ha i en «Norgessamling». Om du har mye eller ingen frimerker, er dette absolutt noe du bør se på som en investering. Vi aner ingenting om hvor lenge Samlerhuset kan selge dette frimerket, så det lønner seg å slå til med en gang.

Men dette er ikke de eneste frimerkene du kan kjøpe. Her er det frimerker som passer for enhver, enten om du er viderekommen eller om du akkurat har begynt å samle.

> Klikk her for å komme direkte til nettsiden!