Pondus

Pondus er en av Norges mest populære tegneserier, laget av Frode Øverli. Historiene rundt Pondus og Jokke, og deres liv generelt sprer glede over hele landet. Når det i tilleg er koffert-humor, øl, fotball og heavy metal – er dette selvfølgelig folkefavoritten blant gutta.

Pondus abonnement

Det lønner seg å abonnere på Pondus i et år av gangen (totalsummen blir billigere), og vi anbefaler gjerne Bladkongen.no når det gjelder å handle blader på nett. Kjøper du et Pondus abonnement via Bladkongen, får du et års abonnement for bare 425 kroner (i skrivende stund).

Du kan også velge for eksempel å kjøpe et halvtårs abonnement, til kroner 249,- men det lønner seg i kroner og øre å kjøpe for et år av gangen.

Gavetips: Kjøp Pondus til noen!

Hos Bladkongen kan du også velge å gi bort et abonnement av Pondus i gave til noen du er glad i. Dette er jo en perfekt bursdags- eller julegave til en venn. Når du bestiller får du valget om varen er til deg selv, eller om du skal gi den bort i gave.

Egmont

Egomt er forlaget som sender ut Pondus, og eventuelle feil må refereres hit, og ikke til Bladkongen.no – med mindre det er noe rundt bestilling. Egmont forlag er et prisbelønnet forlag som gir ut flere av landets mest leste ukeblader.