OPI neglelakk

Opi er et veldig kjent merke innen neglelakk og neglepleie. De aller fleste har hørt om dette merket, og de som prøver lakkene fra OPI er veldig fornøyde. Bedriften ble startet i Hollywood i 1981, av George Schaffer. Siden den gang har selskapet blitt bare større og større, og det har nå spredd seg til nesten hele verden. Det begynte med forskjellige neglelakker, men nå finnes det så mye mer. OPI selger både neglelakker, beskyttende lakker for neglene, kremer for hender og føtter, neglefiler, neglelakkfjerner og mye mer.

> Du finner billigst neglelakk hos BliVakker.no!

Vil du vite mer om nettbutikken til blivakker, kan du lese vår omtale.

Stort utvalg av OPI neglelakk

Når du skal kjøpe en OPI neglelakk, har du utrolig store valgmuligheter. Du finner lakker i all verdens flotte farger, og de har garantert en nydelig lakk i din favorittfarge. Det du også kan velge mellom når det gjelder neglelakk, er om du skal ha en helt vanlig lakk, eller om du vil ha en gelcolor. Gelcolor er nesten det samme som neglelakk, bare at den sitter like fint på i flere uker. Den er mye mer holdbar enn vanlige neglelakker.

Du kan også kjøpe OPI base coat og Top coat. De ligner på blanke neglelakker, men base coat er til for å styrke neglene. Du påfører ett lag med base coat før du påfører neglelakken. Det beskytter neglene dine mot misfarging fra neglelakken, og noen av dem gjør neglene dine sterkere. Top coat er til for å beskytte neglelakken din, så den ser perfekt ut enda lengre. Du påfører bare ett lag med top coat oppå neglelakken din, og fargen vil sitte mye lengre. I tillegg til at fargen sitter lengre, får du også enda blankere neglelakk. For å få neglene dine til å se helt perfekte ut, kan du også kjøpe OPI neglebåndsolje, og håndkrem. Neglebåndene dine vil holde seg mykere, slik at de ikke sprekker opp og blir stygge. Alle kan få et perfekt resultat når de er flinke til å holde neglebåndene myke, og bruke neglelakker av god kvalitet. Du får kjøpt OPI sine produkter både i butikker og nettbutikker.