Manchester United billetter

Manchester United er en av verdens mest populære fotballag, og Old Trafford er deres lekestue. Her kan man se drømmenes teater, og oppleve en fantastisk fotballkultur, i det som etter hvert har blitt fotball-hovedstaden i England – og kanskje Europa generelt også?

United og City har blitt større rivaler enn på lenge, selv om selveste Sir Alex fastholder at Liverpool fortsatt er erkefiende nummer 1.

Billige Manchester United billetter

Hos ViaGoGo kan man finne billige Manchester United billetter – spesielt hvis du ikke ønker en guidet tur. Det finnes rimelige reiser med guidet tur også, men dette er dyrere enn om du tar en enkel tur, med hotell, fly og billetter til kampen.

PS (oppdatert): Fotballbilletter.org er en billettagent som finner de billigste Manchester United billettene for deg! Absolutt verdt å sjekke ut for alle som har lyst på en fotballreise.

Forskjellen på en vanlig tur og en guidet reise, er at man får bli med på en guidet tur, både i historie, men også i nåtiden – man blir med til Old Trafford, og får lov til å «smake» litt på matta, gå inn til garderobene og mye mer. Dette er kanskje spesielt ideelt for en familie, men det viser seg faktisk at flesteparten blir med på en guidet tur, selv om det er dyrere.

Uansett om du ønsker en billigst mulig reise, eller en guidet tur, finner du rimelie priser hos ViaGoGo.

> Klikk her for å komme til ViaGoGo!