Lydbøker på nett

Lydbøker har tatt helt av det siste året, og mange foretrekker nå å kjøpe lydbøker fremfor å kjøpe en bok. Dette ser minst like elegant ut i en bokhylle også, da lydbok-coverene ofte har bedre farger og flottere design. Dette er mange timer med underholdning, og tar man prisen delt på antall timer med «lesing», er det svært billig – det kan ikke sammenliknes med for eksempel en film.

Lydbøker på nett er ekstra billig hos Ark

Ark.no er en nettbutikk som har blitt mer og mer populær, og tilbyr nå gode priser på vanlige bøker, e-bøker og lydbøker. Gå inn på fanen «Bok i øret» for å finne utvalget av lydbøker. Her får du også rabatter – og du kan se hvor mye du sparer kontra veiledende pris. Her kan du gjøre gode kupp.

Årets mest populære lydbok er Jo Nesbøs Gjenferd, som du kan kjøpe for litt over 300 kroner. DET er billig!

> Klikk her for å komme til Ark.no!

Usikker på om du skal velge vanlig bok eller lydbok?

Selv om lydbøker har blitt eldig populært, sverger nok mesteparten til fysiske bøker enda. Dette er vel kanskje først og fremst fordi man allerede har en samling av bøker, og ønsker å fortsette med dette. Mange liker å slappe av med ei god bok, og har ikke samme følelsen med en lydbok – dette går selvfølgelig andre veien også. Uansett hvilken person du er, kan du vinne mange gode kjøp hos Ark.no.

Vi anbefaler også å kjøpe lydbøker i gaver til venner og familie. Dette er en gave som aldri slår feil – i hvert fall hvis personen(e) ikke er under 18 år!