Kan man få kredittkort på dagen?

Det er mange som lurer på om det er mulig å få kredittkort på dagen, og vi ønsker å komme med et så godt svar som mulig på nettopp det. Vi har surfet litt etter research på nett, og har blant annet vært innom Supershopper, som vi absolutt kan anbefale et visitt hvis du er ute etter å søke etter kredittkort eller forbrukslån.

Konklusjonen, for å ta den først like gjerne, er at det ikke finnes noen garantier for at du skal få et kredittkort på dagen. Men det er likevel en rekke låneutgivere som behandler søknadene raskt.

> Søk på kortet 365 Direkte!

Du kan minske behandlingstiden

Det viktigste er at du tross alt kan påvirke behandlingstiden. Hvis du har skrevet inn feil informasjon i søknaden din, tar dette lang tid for den som behandler søknaden å rette opp i. Supershopper.no skriver:

Vi vil derfor minne om at du også kan være med å påvirke behandlingstiden på søknaden ved å fylle inn 100% korrekt informasjon. Dette gjør behandlingstiden langt mer effektiv for de som skal gå over søknaden din, og det er mer sannsynlig at du får et raskt svar.

Selv om det ikke finnes garantier for et kredittkort på dagen, kan du gjøre noen tiltak for å få en effektiv behandlingstid. Det er jo heldigvis også sjelden at man trenger penger så fort. Ofte får man jo uansett pengene på konto i løpet av et par dager.

Kilder: