Julegavehandel på nett

Det er den tiden på året igjen – hvor alle til slutt stresser etter å finne de mest perfekte julegavene. Det deiligste er selvfølgelig å være tidlig ute, men det er neimen ikke lett. Først må du sette deg ned med listen over personer som skal få gaver. Deretter må du, og din eventuelle bedre halvdel, bestemme anslagsvis hvor mye penger dere skal bruke på de enkelte.

Kjøp julegavene på Internett

Du kan spare flere tusen kroner i julestriden på å kjøpe forskjellige julegaver på nettet. Ta for eksempel en kikk på noen av våre omtalte nettbutikker, og se om det er noe her som kan være aktuelt for noen av de heldige mottakerene.

Når du kjøper gaver på de forskjellige nettbutikkene, må du passe på om butikken er fra Norge eller det store utland. Er det en butikk fra utlandet, må du være obs på at pakken blir toll/moms-belagt når den kommer hit til landet. Det kan selvfølgelig hende at du likevel sparer masse penger, men pass på å ta det med i regnestykket ditt.

Send gavene direkte til mottaker

Norge er et vidstrakt land, og de fleste har nær familie boende mange mil borte. Derfor kan man også slå to fluer i én smekk, ved å sende pakken direkte til riktig mottaker. Mange nettbutikker tilbyr også å pakke inn gavene etter dine ønsker. Ser du ikke dette tilbudet, kan du spørre om det i supporten, enten ved å ringe eller sende mail.