Interiør nettbutikk

Det finnes utrolig mange flotte nettbutikker for interiør her i landet, og vi skal liste opp de vi mener er best – og ikke minst de som leverer kvalitetsartikler for en billig penge. Man trenger ikke bruke opp alle pengene sine på at det skal se fint ut i stua.

Baderom, vinduer, belysning?

Ønsker du å fornye badet ditt med nytt badekar, ny dusj eller rett og slett litt nyere baderomsinnredning kan Bygghjemme.no være den perfekte nettbutikken for deg. Her kan du spare flere hundre kroner på å kjøpe varene, bare du passer på å kjøpe artikler som er på kampanje – her vil du kunne ta del i kampanjepriser hver eneste måned.

> Klikk her for å komme til Norges mest spennende interiørbutikk!

Shabby Chic nettbutikker

Mange har lagt sin elsk på den mye omtalte Shabby Chic-stilen som ofte blir betegnet som klassisk og romantisk. Selv om trenden kanskje har nådd toppen for en stund siden, mener vi at man skal ta med seg denne stilen, og spesielt verdien i gamle møbler – eller om ikke annet; en slitt og vakker stil.

Våre beste anbefalinger:

Øvrige nettbutikker innen interiør

Det er vanskelig å kåre den beste eller billigste interiør nettbutikken, men utvalget vi lister opp gir deg i hvert fall flere av de desidert beste aktørene på nett. Vi håper dere setter pris på de forskjellige butikkene, og at du blir fornøyd med det du kjøper.

Her er listen over øvrige butikker som vi varmt anbefaler: