Ilse Jacobsen støvler

Ilse Jacobsen Hornbæk er et designer firma, som designer både gummistøvler, vanlige sko og regnjakker. Merket er veldig kjent, og utrolig mange har deres støvler på beina når det regner. Selskapet ble etablert av Ilse Jacobsen i 1993, og ble i utgangspunktet etablert som et lite privat firma, som ville designe og selge sko, klær og tilbehør. Selskapets hovedkontor er plassert i København, da Ilse Jacobsen er fra Danmark. Utrolig mange mennesker har kjøpt disse produktene, og merket er blitt mer og mer kjent de siste årene.

Billige Ilse Jacobsen støvler på nettbutikk

Har du lyst på Ilse Jacobsen støvler? Da trenger du ikke bekymre deg. Du trenger ikke reise til en butikk i Danmark. Det er utrolig mange nettbutikker som selger disse flotte støvlene, og du kan velge mellom utrolig mange flotte varianter. De finnes i mange forskjellige farger og fasonger, og det kommer stadig vekk ut nye kolleksjoner.

Produktene til Ilse Jacobsen er utrolig flotte, og hun fokuserer på å designe produktene i en naturlig og enkel stil. Ilse Jacobsen støvlene er veldig enkle i designet, men noen av dem er veldig fargesprakende og flotte! Her kan du finne støvler til alle og enhver, uansett hva slags stil man liker. Om man liker enkle og diskret støvler kan du kjøpe det, eller du kan finne deg noen knall gule støvler. Dersom du også trenger en regnjakke, kan du velge mellom flere flotte modeller i forskjellige farger. Støvlene er ikke så veldig billige, men du får flotte støvler av god kvalitet, som absolutt er verdt det du betaler for dem.

> Klikk her for å komme til Heppo – billigst på Ilse Jacobsen!