Hvor er det billigst å bestille reise?

Nordmenn elsker å reise, og vi føler oss ganske sikre på at du hadde blitt overrasket hvis du visste hvilke store forskjeller i pris de forskjellige aktørene har.

Når du skal reise internt i Norge er i forskjellene så store, men skal du til det store utland, bør du benytte deg av aktørene vi ramser opp i denne artikkelen.

Her bestiller du billigst pakkereise

Pakkereise er som regel billigst, og det finnes svært få unntak. Dette betyr at både hotell og fly er i samme pris – samt gjerne frakt mellom flyplass og hotell, eller andre detaljer. Når det i tillegg gjør turen mer oversiktelig og enkel, er det ingen tvil om hva som lønner seg.

Vi anbefaler Expedia.no for pakkereiser. Her kan du enkelt sette opp din reise, med ønskede destinasjoner og datoer. Du vil deretter bli presentert for de forskjellige alternativene. Du velger da det alternativet som passer deg best.

Skal du bare bestille hotell?

Hotels.com er den beste nettsiden for å søke etter hoteller i hele verden. Du får dessuten ofte supre tilbud, og kan gjøre mange gode kupp. Reiser du mye, bør du uansett benytte deg av denne klienten, fordi du får hver tiende natt du bestiller gratis.

Hver tiende natt gratis, i tillegg til allerede billige hoteller – det er akseptabelt! Hvis du vil vite mer, kan du lese vår omtale av nettsiden.

> Her kommer du til Hotels.com!