Hotels.no

Hotels.no er en av de mest kjente sidene som formidler hotellovernattinger over hele verden. Her kan du sitte hjemme i stuen din, og kikke på forskjellige hoteller over hele verden, og bestille overnattinger der du sitter. Hotels.no er et underselskap av Expedia, som er et reisebyrå som tilbyr fly og hotell.

Billige hotell over hele verden

Når du skal bestille en hotellovernatting, lønner det seg å titte innom denne siden. For det første finner du hotell i alle prisklasser over hele verden, og for det andre har du hotell fra mange forskjellige kjeder samlet inne på en og samme side. Alt du trenger å gjøre, er å søke på den byen du har lyst til å overnatte i, og du vil få frem alle hotellene som ligger her. Du vil finne masse informasjon om de forskjellige hotellene, bilder og som oftest omtaler, der andre beskriver sine opphold på de forskjellige hotellene. Denne siden er en verden av muligheter, og det er kun du som bestemmer hvordan ditt hotellopphold skal være. Det er en veldig stor fordel med å bestille dine opphold på denne siden, og det er at dersom du bestiller ti overnattinger, vil du få en ellevte overnatting hvor som helst, helt gratis. Det er hotels.no sin gave til deg. Denne ordningen heter Welcome Rewards, og alt du trenger å gjøre er å registrere deg, slik at det blir registrert hver gang du bestiller en overnatting.

Dersom du er ute etter en billig overnatting, er det bare å klikke på fanen «Hotelltilbud» som er øverst på siden. Her finner du mange gode tilbud, og du kan spare masse penger dersom du er heldig å finner et godt tilbud i en by du har lyst til å reise til. Dersom du allerede er på reisefot, og ikke har bestilt deg et hotell allerede, kan du laste ned Hotels.no sin gratis-app til din iPhone, og du kan enkelt bestille overnattinger fra telefonen din. Her er det mange muligheter!

> Klikk her for å bestille ditt hotellopphold!