GoToGate.no

Gotogate.no er nettstedet for deg som liker å reise. Det er et internett-reisebyrå, som tilbyr flyreise og hotellopphold i hele verden. Selskapet ble dannet i 1999, og har etter den tid solgt utrolig mange flotte turer til reiseglade nordmenn. når du bestiller en flyreise hos Gotogate, kan du velge om du vil bestille hotell samtidig, og du kan velge om du vil ha leiebil på reisen. Her er det mange muligheter, og du kan bestille den reisen som passer deg best. Vil du bestille fly og hotell hver for seg, kan du selvsagt gjøre det også.

> Klikk her for å bestille billige flyreiser over hele verden!

Mye å velge mellom

Når du bestiller en flyreise hos gotogate.no, vil du få flere avganger å velge mellom, fordi du får opp flyreiser med mange forskjellige flyselskaper. Her vil du få større valgmuligheter enn om du skulle bestilt en flyreise direkte fra siden til ett enkelt selskap. Her får du variasjon i både avreise tider og priser. I tillegg til større valgmuligheter, vil du også kunne benytte deg av gode tilbud med jevne mellomrom. Du kan melde deg inn, slik at du får nyhetsbrev, og dermed får alle de gode tilbudene. Det er stadigvekk gode kampanjer på flyreiser, hotellopphold og leiebil. Du kan spare mange penger dersom du benytter deg av disse tilbudene. Dersom du ikke har tid til å reise på en ukes lang sydenferie, har gotogate mange gode tilbud på flotte weekendreiser til de flotteste storbyene i Europa. Du kan reise på en romantisk weekend i Paris, eller kanskje du vil reise til London for å shoppe? Valget er ditt!

Gotogate.no har også en egen kundeservice, som du kan kontakte dersom du lurer på noe. Her kan du spørre om alt du måtte lure på angående din reise. Om du er i tvil om hva slags reiseforsikring du trenger, eller om du bare lurer på hvilken betalingsmåte du skal benytte deg av.