Gebyrfri.no

Nå er det ekstra gunstig å bli kunde hos Gebyrfri.no, for nå får nemlig alle nye kunder 100 kroner helt gratis, på sitt gebyrfrie VISA-kort. Dette tilbudet får du kun hos Santander, og deres underside Gebyrfri.no.

Litt om Gebyrfri VISA

VISA-kredittkortet du får via denne tjenesten er Norges eneste gebyrfrie VISA. Kredittkortet ble lansert i 2011, og har holdt på i over et tiår med andre ord. Det er gode erfaringer med dette kredittkortet, og kundeservicen er og nås om det skulle være noen problemer.

Det finnes to gebyrfrie VISA-kort fra Gebyrfri.no som du kan få, vi utdyper litt om disse to mulighetene.

Gebyrfri VISA Gold

Gebyrfri VISA Gold er for personer over 20 år, som har ok økonomi. Dette kredittkortet kan gi deg opptil 100 000 norske kroner i kredittgrense, og opptil 50 rentefrie dager på kredittlånet. Et gunstig kredittkort for de aller fleste.

Kredittkortet er selvfølgelig gebyrfritt.

Gebyrfri VISA Platinum

Dette kredittkortet er ment for eksisterende kunder, og det er per nå ikke mulig å søke om det.

Alle nye kunder må begynne med Gebyrfri VISA Gold, og man kan etterhvert gå over til Platinum-meldemskap, hvor man vil få enda flere fordeler.

Skal du søke om kredittkort, er Gebyrfri.no et godt alternativ for deg som er over 20 år. Her vil du kunne finne en grense for opptil 100 000 kroner, med gode betingelser.