Gave til kjæresten (han)

Hvem vil vel ikke finne den perfekte gaven til sin bedre halvdel? Det er kanskje den viktigste gaven, enten det er julegave eller bursdaggave.Vi har også prøvd å finne rimelige nettbutikker – for det er jo tross alt ikke prisen som gjør en presang perfekt.

Gaveforslag til han

Vi kan selvfølgelig bare komme med «objektive» løsninger, da vi ikke vet noe om interesser eller liknende. Ønsker du ikke å bestille noe via Internett, og leter etter en helt alternativ gave som ikke koster noe – men som gjerne er av en symbolsk verdi – kan du for eksempel lage et klippekort på 10 deler for massasje.

Man legger seg gjerne på mellom 500 og 1000 kroner når man skal kjøpe have til kjæresten, og i denne prisklassen finner man gjerne det meste. Vi mener at den perfekte gaven til han er noe du selv kan ta del i også. Hva er vel bedre enn konsertbilletter, showbilletter eller kanskje til og med en liten reise hvor du kombinerer alle disse?

Sjekk for eksempel etter show som Nytt på nytt, X-factor, Idol, Norske Talenter, flotte konserter, teater – eller andre ting som han kanskje har interesse av.

Finn på en gave som gir dere begge minner

Det er ekstra stas når man kan minnes bursdager, juletider eller liknende. Billetter til ulike arrangementer er helt klarten av de beste metodene å gjøre dette på. Kanskje dere til og med har en felles interesse – for eksempel en sport dere begge liker. Tar du i litt ekstra, kan du legge til en liten reise, med en natt på et romantisk hotell i tilleg. Uttrykket «det enkle er ofte det beste», teller sjelden når man skal lage minner med sin kjære!

> Klikk her for å finne flere gavetips til herre!