Finn.no

Finn.no er mulighetenes marked, og hvis man sjekker innom titt og ofte kan man gjøre virkelig store kupp. Her er det heller ingen begrensninger for hva du vil selge, eller eventuelt kjøpe. Du blir overrasket over hva du kan finne, og hva du kan selge. Alle har et eller annet de kan selge eller gi bort, men alt for mange av oss tenker at det ikke er av interesse for noen, og at det heller ender opp på søppeltomta eller at det bare blir stående.

Finn er billigere enn nettbutikker

Du kan uten tvil gjøre bedre kupp hos Finn.no, enn hos forskjellige nettbutikker. Men det er også viktig at man er målbevisst, og vet hva man kjøper. En rubrikkside er aldri helt uten svindel, men det er svært sjeldent at det skjer. Husk også at det først og fremst er snakk om å kjøpe noe brukt, og at man da ikke kan være 100% sikker på kvaliteten – dette gjelder selger, like mye som kjøper.

På Rabattsiden.com finner vi ikke bare de beste rabattene, men vi viser deg veien til de billigste nettbutikkene, slik at du ser hvor mye du kan spare kontra å gå til en fysisk butikk. På Finn.no derimot, er det ingen eller svært få nettbutikker som kan måle seg, selv ikke når de kjører med knallkampanjer.

Sjekk alltid gibort-rubrikkene

Skal du flytte for deg selv, og er en fattig student for eksempel? Da er dette definitivt stedet for deg. Artikkelforfatter tror at man fint kan innrede en hel leilighet med det man kan finne under gibort-seksjonen. For de som gir det bort er det kanskje skrap, eller at det tar opp unødvendig plass hos dem – men for deg kan dette være godt som gull. Vi bor i et bruk- og kast samfunn, men Finn.no er med på å rette det litt opp igjen.

Ønsker du å kvitte deg med noe, må du alltid vurdere Finn.no før du kaster det!