Få gratis reiseforsikring

Reiseforsikring er dyrt, og kan fort koste 500 kroner per person som skal ut å reise. Er man en familie på fire personer, blir det plutselig 2 000 kroner, og ferien begynner allerede å smerte på økonomien.

For det første anbefaler vi alle å forhandle med sine forsikringsselskaper. Samler du alle dine forsikringer hos et og samme selskap, kan du faktisk få reiseforsikringen gratis.

Men det er ikke det vi skal frem til i denne artikkelen – tenkte vi bare skulle nevne det, i tilfelle du selv ikke har vært innom tanken.

Riktig kredittkort gir gratis reiseforsikring

Kredittkort blir ofte sett på som synonymt med noe negativt. Dette er langt fra sannheten. Hvis du er flink med økonomi, kan du faktisk spare flere tusen kroner i året på å bruke riktige kredittkort. Forutsetningen er at du har så god økonomi, at du kan betale tilbake kreditten innen fristen – hvis ikke får du dyre renter.

Kortet «gebyrfri» er et trygt og flott kredittkort, hvor man også får gratis reiseforsikring.

PS: Du får også med avbestillingsforsikring!

Spar flere tusen kroner

Kravet er at du betaler 50% av reisen med kredittkortet – som du vil få 50 dagers rentefri betalingsutsettelse på. Dette kan du altså betale tilbake innen det har gått 50 dager, uten å tape noe på det. Da har du med andre ord spart 2 000 kroner, hvis dere er en familie på fire.

I tillegg til å få reiseforsikring helt gratis, er det mange andre fordeler:

  • 15% rabatt hos Stena Line
  • 10% på Clarion Collection hoteller (her kan ferieturen bli ekstra billig)
  • 10% på Comfort hotels
  • 20% rabatt hos Baresko.no
  • 15% hos Oslo Sportslager
  • 15% rabatt hos Stayhard.no
  • Og mye mer

Hvis du ser at du ikke har problemer med å betale tilbake før det påløper renter, bør du uten tvil skaffe deg deg dette gebyrfrie kortet. Du kan også lese mer om Gebyrfri.no her.