Euroflorist

Euroflorist.no er en nettbutikk som selger blomster. De sender ikke blomstene i posten, men de leverer blomster fra nærmeste blomsterbutikk som er med i Florist-kjeden. I 1995 startet de med en internettbutikk, hvor folk enkelt kan bestille blomster og få dem levert hos dem som skal få blomstene. Du kan for eksempel overraske kjæresten din, med å få en rose levert på døren, med et kort du har bestemt hva det skal stå for noe på. Euroflorist var den første kjeden som startet med en internettbutikk.

Euroflorist.no – Norges beste blomster-nettbutikk?

Når du skal bestille blomster, kan du enkelt finne frem til en blomsterbukett som passer den anledning du vil. Bukettene er kategorisert etter sensommer, bursdag, begivenhet, kolleksjoner, farge, sorg og utland. Når du klikker på de forskjellige kategoriene, vil du finne flotte buketter som passer ditt formål. Hos euroflorist.no finner du også mange gode tips og råd, for hvordan du skal stelle blomster og planter, roser, og du vil også finne inspirasjon til hva du skal skrive på kortet. Dersom det er noe du lurer på, angående hvordan blomstene blir levert, hvordan du bestiller osv, kan du kontakte kundeservice på telefon, eller via e-post.

I nettbutikken er det som sagt enkelt å finne en blomsterbukett til din anledning. Du finner også enkelt ut hvor mye de forskjellige blomstene koster, da det står pris på alle sammen. Noen ganger er det også forskjellige tilbud, slik at du kan spare penger fremfor å besøke en annen blomsterforhandler. Du får også muligheten til å sende blomster til utlandet, dersom du har venner eller familie i utlandet, som du ønsker å overraske med blomster. Du finner alle mulige buketter, i all verdens flotte farger, og i forskjellige prisklasser. Når du er i tvil om hva du skal gi i gave til noen, er en flott blomsterbukett en sikker løsning. Alle elsker å bli overrasket med blomster, og Euroflorist gjør det raskt, trygt og enkelt å bestille blomster, og de blir som regel levert allerede samme dag.