Essie neglelakk

Essie er et veldig kjent merke innen neglelakk. Essie Cosmetics er den del av L’Oreal USA, og selger produkter over hele verden. Selskapet lanserte sine første neglelakker allerede i 1981, og har vært veldig populære helt siden den gang. Det er utrolig mange jenter og damer som er veldig fornøyde med disse lakkene, og du kan finne alle mulige farger.

Essie selger også forskjellige negleprodukter som ikke er neglelakk. For eksempel kan du kjøpe forskjellige base coats, som forskjellige blanke lakker du har under selve neglelakken. Hensikten med disse lakkene, er å pleie neglene få forskjellige måter. For eksempel selger Essie en protein base coat, som inneholder masse proteiner, som er med på å gjøre neglene sterkere. Du får også andre slike lakker, som gjør neglene sterkere, gjør at neglene vokser fortere, og som gjør neglene hvitere. Det anbefales virkelig å ha en base coat under neglelakken din.

Billig Essie neglelakk på nett

Essie selger også forskjellige top coats, som er blanke lakker til å ha oppå neglelakken. Disse har også forskjellige funksjoner. Noen av dem gjør at neglelakken blir enda blankere, noen gjør at neglelakken tørker fortere, og noen av dem gjør neglelakken helt matt. Det er veldig populært med matte lakker, og du kan dermed gjøre alle favorittlakkene dine matte med Essie – Matte Top Coat. Det finnes mange forskjellige butikker som selger Essie neglelakker, og nettbutikker. Du kan finne mange både norske og utenlandske nettbutikker. De mest vanlige butikkkjedene som selger Essie lakker i Norge, er Cubus og Parfymelle. Du finner de selvfølgelig i andre butikker som Vita og lignende. Neglelakkene er ikke spesielt dyre, så de aller fleste har råd til å kjøpe dem. De har god holdbarhet, og er sliteterke. Det kommer nye fargekolleksjoner både vår, sommer og vinter, og du har mye å glede deg til i fremtiden dersom du er glad i neglelakker.

Men på nettet får du det ekstra billig – se på utvalget hos BliVakker.no, og spar masse penger.

> Klikk her for å komme direkte til nettbutikken!