El-sigarett

Det er ofte utrolig vanskelig å slutte og røyke, og vi er alle forskjellige. For noen kan det beste være å slutte på dagen, mens det for andre er bedre å trappe ned litt etter litt. Det er også mange som begynner å snuse, men forskere får ikke helt bestemt seg for om dette faktisk er noe særlig bedre – men det går selvfølgelig ikke like mye ut over lungene og pusten som røyken gjør.

Nå kan du også i Norge kjøpe såkalt el-sigarett som gir deg følelsen av å røyke, men du drar ikke i deg de over 4000 forskjellige giftstoffene som du gjør med vanlig sigarett eller tobakk. I dag selges både esigaretter med nikotin og uten – men det er kun sistnevnte man får lov til å markedsføre her til lands.

Slik kjøper du elektrisk røyk

På nettbutikken eSigno1.no får du kjøpt ulike elektriske sigaretter, hvor eneste stoffet dy blåser ut er ren vanndamp. Den elektriske røyken får du i mange forskjellige former og størrelser, slik at du kan finne den du er mest komfortabel med.

Hvis røylesuget er for sterkt når du prøver å slutte med røykingen din, er dette absolutt verdt et forsøk. Det er ikke skadelig i det hele tatt, og du vil få utløp for røyksuget.

De mest populære smakene er vanlig tobakk, Marlboro, mint og mentol.

Prøv elektriske sigaretter du også!

Settene er rimelige, og absolutt en god investering for deg som enten prøver å slutte, eller for deg som vil dempe røykingen. Artikkelforfatter vet hvor vanskelig det er å slutte, men motivasjonen din er det som teller mest – og dette kan definitivt være med å hjelpe både motivasjonen og inspirasjonen.

Vil du vite mer? Besøk Norgessigaretten.com!