DreamExtension.no

Dreamextension.no er en internettbutikk for deg som elsker langt hår og annet stasj! Dream Extension AS er et firma som eier patenten på en spesiell type hair extensions som heter «Effortless Extensions». Det er et hår som du enkelt kan sette på selv, og det tar deg bare noen sekunder å få det på plass. Du trer håret over hodet som ett hårbånd, og legger noe av ditt naturlige hår over. Du kan også rette, krølle og style håret som om det skulle vært ditt eget. Resultatet av denne typen hair extension blir utrolig bra, og du finner mange «før og etter»-bilder på internettsiden deres.

Finn ditt extension

Når du er inne på dreamextension.no, kan du enkelt finne frem til hair extension som passer til ditt hår. Alle de forskjellige typene extensions er plassert i kategorier ettersom hvilken hårfarge de har. Dermed kan du velge din hårfarge, og få opp de produktene som passer deg. Du finner også andre produkter i nettbutikken. Nå får du kjøpt et produkt som heter Hår Bling, som er små krystaller du fester å håret. Dette produktet har blitt veldig populært i det siste. Du får også kjøpt diverse tilbehør til håret, som for eksempel hårbørste eller hår donut. Du kan også kjøpe øyenvipper med diamanter på, og vippelim som tilbehør.

Det er enkelt å bestille produkter på dreamextensions.no, og du kan velge mellom flere forskjellige betalingsmuligheter. Du kan betale med VISA-kort, mastercard, faktura eller delbetaling. Du kan velge det alternativet som passer deg best. Dersom du er i tvil om hva du skal kjøpe i bursdagsgave til en jente i familien eller en veninne, kan du kjøpe gavekort på dreamextensions.no. Du finner gavekortet i nettbutikken, og du trenger bare å fylle inn hvor stor sum gavekortet skal være på, hvem det er fra og hvem det er til. Gavekortene er gyldige i 3 år etter at de er kjøpt. I denne nettbutikken vil du garantert finne noe du liker, og til en billig penge.