Digipost

Nå har Digipost.no kommet i gang, og over 200 000 nordmenn har registrert seg. Fortsatt er det mange som er skeptiske, men i denne artikkelen håper vi at vi skal få frem hva denne funksjonen egentlig går ut på.

Akkurat som din fysiske postkasse

Nettsiden fungerer nøyaktig som din postkasse, men du sparer miljøet for mye – og ikke minst all reklame og annet som egentlig bare er til irritasjon. Nå kan du samle dette på en plass, hvor det dessuten er mye mer oversiktelig.

Du kan både kommunisere med privatpersoner og bedrifter, samt at privatpersoner og bedrifter kan kommunisere med deg – mer effektivt.

Hva slags post mottar du?

Du kan motta all den posten du til vanlig mottar i din fysiske postkasse. Her kan du også motta sårbare opplysninger som er for usikkert til sending på e-post. Digipost er 100% sikkert, og låser seg blant annet til funksjoner som Bank-ID.

Husk at dette er frivillig, og selv om du registrerer deg, kan du motta den samme posten i postkassen din.

Vil du ha oversikt over dine kvitteringer på ett sted?

Som en kjekk tilleggsfunksjon, kan Digipost ta vare på alle dine kvitteringer. Hvis du ønsker å benytte deg av dette, går du inn på innstillinger, og fyller inn nødvendig informasjon. Er du av typen som liker å holde oversikten over hva man bruker hvor, og ikke minst for å ha kvitteringen i tilfelle man behøver å bytte eller klage på varen, er dette en funskjon du ikke vil gå glipp av.

Med denne tilleggsfunksjonen slipper du å konsentrere deg om å sortere ut billagene selv, for du veit nøyaktig hvor du skal finne frem.

Ta i bruk Digipost.no i dag

Du har ingenting å tape på å benytte deg av denne tjeneste, og registrere deg allerede nå. Med det samme du blir medlem, får du en unik adresse som dine venner og bedrifter kan benytte seg av når de skal sende noe.

For å logge inn til dine sider, benytter du enten av Buypass eller Bank-ID (som du logger deg inn med hos for eksempel nettbanken).

Via denne nettsiden kan du også sende opptil 100 gratis brev hver eneste måned.