Coop-kort

Coop-gruppen sitt motto er at det er «litt ditt». Dette er faktisk ikke langt fra sannheten. Når du skaffer deg et Coop-kort blir du på en måte «deleier», og får en del av overskuddet. Hver eneste gang du handler på en av Coop-butikkene, eller noen av samarbeidskjedene må du dra dette kortet – så er du sikret minst 1% cashback, som automatisk kommer inn på kontoen din inne på Coop.no.

Billigere drivstoff på Esso

Med dette kortet får du blant annet 35 øre per liter du fyller hos Esso, i tillegg til 1% på alt av bilrekvesita.

Her kan du spare opptil flere tusen kroner i året, avhengig av hvor mye du kjører – og om det lønner seg for deg å fylle på Esso-stasjoner (på grunn av avstand eller liknende).

Andre fordeler

Dette har blitt en av Norges største kjeder – og med medlemsfordeler kan du gjøre mange kupp. Hver uke får du «ukens medlemskupp», hvor du i tillegg til å få varer som er billigere enn de billigste billigbutikkene, også får prosenter på det du kjøper – som du etterhvert kan ta ut.

Dette får du også via medlemskortet:

  • Netcom (10% på alle abonnement)
  • KappAhl (3%)
  • Statoil (30 øre/liter)
  • IF forsikring (1,5%)

Slik gjør du

Trykk på denne linken og fyll inn de riktige opplysningene. Deretter må du betale 300 kroner. Dette er mer et depositum, som du får tilbake når du velger å ta ut pengene igjen. Du vil også få renter på alle pengene du har inne på din Coop-konto.

Kortet kommer etter en til to uker. Det er også med et ekstrakort som du kan ha i bilen, eller om din samboer eller noen i familie tar vare på den – og benytter den for deg.