Coolstuff.no

Er du glad i all verdens duppeditter? Da er coolstuff.no nettbutikken for deg. Her kan du finne så utrolig mye rart, og garantert noe du ønsker deg. Siden drives av Coolstuff AB, og dette selskapet har eksistert siden 1999. Selskapet holder til i Oslo, og er derfor lett å ta kontakt med, dersom det skulle være noe.

På denne siden vil du kunne kjøpe deg nesten hva som helst. Her er det mange kule saker for både store og små, gutter og jenter. På siden deres er det forskjellige kategorier, som for eksempel Hem & Hage og Hobby & Fritid. Disse kategoriene gjør det enkelt for deg å kunne finne frem til de produktene du måtte ønske deg. Er du ute etter en spesiell ting, kan du bare søke helt øverst i høyre hjørne. Tilbyr coolstuff.no denne varen, vil den komme opp med en gang.

Norges Gadget-mekka

Det er raskt og enkelt å handle her, og alt du trenger er et VISA-kort og en postkasse. Du kan også velge å bestille varene dine, og få med en faktura. Da kan du betale for varene etter at de er kommet hjem til deg. Er du noe du lurer på angående varer du vil bestille, kan du ringe kundeservice på alle hverdager mellom halv ni og halv fem. Slagordet til coolstuff.no er «Norges gadgetmekka», og dette slagordet lever dem virkelig opp til. Du kan finne alt mulig rart på denne siden, både nyttige og bare morsomme ting. Du kan for eksempel finne mange morsomme gaver til venner og kjente. Det er en egen underside som heter gaver, hvor du kan fylle ut informasjon om gaven du leter etter. Som for eksempel hvor mye den skal koste, till hvilket kjønn den er, og hvilken alder. Dette gjør det lettere enn noen sinne å finne flotte gaver til andre!

> Klikk her for å komme direkte til den morsomme nettbutikken!