Converse sko på nett

I 1908 ble skofabrikken Converse etablert av Marquis M. Converse. Det var først 13 år senere da basketballspilleren Chuck Taylors føtter brukte skoene at det ble en virkelig suksess! Da Chuck Taylor kom til skofabrikken med såre føtter, endte han opp som selger for skomerket og ambassadør. Converse var så fornøyd med Taylors jobb og han fikk derfor sin signatur på logoen deres og den er der den dag i dag.

> Klikk her for å se utvalget!

 

Converce

 

Bildet ovenfor viser den mest solgte modellen som ble designet til Olympiske leker i 1936. Etterhvert som årene går så kommer det nye modeller på markedet. Leopard mønster, kamuflasje og platå er noe eksempler. Converse skoene ble brukt til spesielt basketball den første tiden, men nå er de veldig populære hos tenåringene. Skoene kommer også i mange vintermodeller i både stoff og skinn – med og uten vinterfòr.

Kjøpe Converse på nett

Converse selges i masse butikker over hele verden, men du kan også kjøpe Converse sko på nett. Dersom du er sikker på størrelse og hvilke modell du ønsker, så er dette et veldig bra alternativ. Visste du at det selges over 30.000 par hver eneste dag? Skoene har tatt markedet med storm og dette er det god grunn for!

Hos Ellos kan du kjøpe Converse sko på nett til en god pris. De selger skoene i utrolig mange forskjellige farger og varianter så du finner garantert et par som passer deg. De har også kommet med Converse til barn, noe som har blitt ekstremt populært! Hos Ellos er det ofte tilbud og du kan gjøre noen flotte kupp! I skrivende stund er det blant annet 30% på noen utvalgte modeller.

Er du en av de som liker å følge moten? Da er Converse skoene for deg. Dette er flotte basketsko som fåes i både stoff og skinn – gule og blå. Her er det utrolig mange modeller å velge i, men aller mest populær er den hvite skoen designet for de Olympiske lekene nevnt ovenfor.