Clas Ohlson nettbutikk

Clas Ohlson er en spennende fysisk butikk, men vi anbefaler deg i aller høyeste grad å besøke deres nettbutikk også. Her får du gjerne billigere varer enn i butikken, i tillegg til at det er godt sortert hvis du er ute etter å se på det spennende utvalget.

> Klikk her for å handle online hos Clas Ohlson!

Clas Ohlson nettbutikken har vært på nett en stund nå, men det er først rundt disse tider vi har fått opp øynene for den nå svært brukervennlige nettbutikken.

Nettbutikken som har ALT

Det er faktisk ikke bare tull at nettbutikken til Clas Ohlson har alt. Artikkelforfatter har mange morsomme historier på nettopp det. Tenk deg for eksempel at du spiller 20 spørsmål – det blir svært humoristisk hvis det første spørsmålet hele tiden er «får man kjøpt det på Clas Ohlson». Ofte er nok svaret ja, noe som sier litt om det helt enor,e utvalget av forskjellige varer.

På nett får du også nøyaktig det samme utvalget som i den fysiske butikken, samt god kundeservice når du måtte trenge hjelp. Du kan betale med visakort eller ewallets som for eksempel PayPal hvis du ønsker det. Sistnevnte liker vi veldig godt, og håper flere og flere online butikker kommer til å benytte seg av denne betalingsløsningen fremover.