Ciaté neglelakk

Det finnes mange merker som fører nelgelakk på markedet i dag og det kan bli litt vanskelig å skille mellom en del av dem. Ciaté er en britisk serie som nå har kommet til Skandinavia for fullt. Ciaté Caviar er noe som har blitt utrolig populært og dette selvfølgelig med god grunn!

ciate-caviar-manicure

Hva er Ciaté Caviar Manicure?

Ovenfor ser du bildet av nyheten fra Ciaté – Caviar Manicure. Dette er en neglemanikyr som enkelt kan gjøres hjemme. Man trenger ikke gå til noen negledesigner for å få lagt denne manikyren da man kan kjøpe settene og gjøre det selv.

Anbefalt nettbutikk:

Ciaté Caviar er kit med neglelakk og perler som skal drysses på som bildet viser ovenfor. Caviar kittene kommer med en base neglelakk som gir fargen og får perlene til å sitte og selvfølgelig perler. Disse har god holdbarhet og det er enkelt å legge. Her finner du i flere forskjellige farger som for eksempel rosa, flerfarget, hvit og sort.

Det som er utrolig morsomt med Ciaté Caviar Manicure er at de er de første på markedet som lanserer et slikt kit og dette har de klart utrolig godt. Det finnes uendelig mye negledesign, men dette er unikt! Måten de har satt sammen denne lakken som holder perlene på plass i lengre tid er fantastisk!

Hvorfor velge Ciaté Neglelakk?

Ciaté neglelakk er blitt utrolig populært og dette er det mange grunner til. De har et stort fargekart på lakkene og du finner garantert en farge som passer perfekt til hver anledning. Her er det alt fra knall gul til sort. Lakkene finnes også i forskjellige finisher som matt, perlemor og glitter. De sitter godt og er enkle å påføre da de har en god kost som gjør jobben raskere.

Det nye merket Ciaté er en serie som har kommet for å bli! Flere kjendiser her til lands har begynt å bruke det og vi ser lakkene florere på motebloggene!

Dersom du har lyst på noe nytt og spennende, er Ciaté Neglelakk noe for deg! Her har du en lakk som er god å jobbe med og den blir utrolig lekker!