Capris.no

Capris.no er en nettbutikk som selger bøker. De selger bøker innen alle sjangre, enten det er krimbøker, romantiske bøker eller skolebøker. Øverst på siden deres er forskjellige faner, som gjør at du enkelt kan finne frem til nyheter, toppliste, pocketbøker, skolebøker, og bøker for barn og ungdom. På venstre side, er det en marg, hvor du kan finne de forskjellige sjangrene bøkene er delt opp i det gjør det veldig enkelt for deg å finne akkurat den boken du er ute etter, eller bare finne en bok du ikke har lest i favorittsjangeren din.

> Klikk her for å komme til Adlibris (Capris)!

Capris.no har mange gode tilbud, og det kan derfor ofte lønne seg å handle på nett, fremfor i butikker. Enda en fordel med å bestille bøker på nett, er at det du handler, kommer rett hjem i postkassen! Dersom du er student, kan du registrere deg på siden, og vil dermed fåå gode rabatter på alt av studentlitteratur. Capris.no har også et veldig godt utvalg i lydbøker, og her kan du velge mellom like mange sjangre som du kan når du kjøper vanlige bøker. Lydbøker er bøker som er lest opp, og spilt inn på CD, eller som mp3-filer du kan ha på en mp3-spiller. Da kan du høre på favorittbøkene dine, samtidig som du gjør andre ting.

Velg fra øverste hylle

Dersom du har lyst til å kjøpe deg en bok, men vet ikke riktig hvilken. Kan topplisten øverst på siden være til god hjelp. Der finner du en liste over de mest populære bøkene akkurat nå, og da kan du bare velge og vrake blant gode bøker du ikke har lest før. Når du skal betale for bøkene dine, kan du velge mellom flere metoder, og du finner da det alternativet som passer deg best. Du kan velge å betale med en gang, med et VISA-kort eller et Mastercard. Eller du kan velge å få en faktura med pakken din, slik at du kan betale når du har mottatt bøkene dine. Du kan også velge å dele opp betalingen din, dersom du ønsker det. Capris.no er en verden av muligheter for deg som elsker bøker!