ByttDekk.com

Byttdekk.com er en hjemmeside som er eid av selskapet Bytt Dekk Norge A/S. Dette selskapet er et datterselskap av Bythjul Norden AB, som er ledende på dekk og felger via internett i Norden. Selskapet har adresse i Oslo.

Klikk på banneren for å kjøpe billige dekk på nett:

 

Dette får du hos Byttdekk.com

På byttdekk.com finner du alt du måtte ønske innen dekk og felger. Du får kjøpt dekk av de aller mest kjente merkene, men også billigere dekk, fra mindre kjente merker. Siden tilbyr mange forskjellige produkter av god kvalitet. Du kan også finne mange stilige felger, og alt du trenger å gjøre er å søke på tommer eller bilmerke, og du vil få opp en liste over dekkene og felgene som passer til din bil.

Det er enkelt og billig å kjøpe dekk og felger på denne siden. I tillegg kan du spare opp til 40%, i forhold til hva du må betale hos en lokal forhandler. Siden sender dekkene eller felgene du bestiller enten til postkontoret, eller du kan velge å få sendt dem til en lokal forhandler som samarbeider med byttdekk. De forhandlerne som samarbeider med selskapet, kan også bytte dekk og felger for deg, til en god pris. Inne på internettsiden finner du håndbok om både dekk og felger, som kan hjelpe deg med å velge riktig ut fra hvilken bil du har. Og er det noe du lurer på, angående din bestilling eller trenger hjelp til å bestemme hvilke produkter du burde kjøpe, kan du alltids kontakte kundeservice på melding gjennom internettsiden. Du finner dette skjemaet under siden som heter informasjon. Her fyller du inn navnet ditt, og hva du lurer på, og telefonnummer og lignende. Deretter kontakter de deg med svar på det du lurer på. Du kan også kontakte kundeservice per telefon om det er ønskelig. Når du skal betale produktene dine, kan du velge om du vil betale med VISA-kort eller faktura. Du kan også velge å delbetale. Kjøp dekk og felger fra de aller mest kjente merkene, til en billig penge hos byttdekk.com.

> Klikk her for å komme direkte til nettbutikken!