Bodycareshop.no

Bodycareshop.no er en nettbutikk som selger produkter for Herbalife. Herbalife finnes i dag i over 65 land, og ble grunnlagt i 1980. Herbalife sine produkter omfatter produkter innen vekttap og vektkontroll, energi og overskudd, snacks, mellommåltider, og diverse hud- og kroppspleieprodukter. Du får ikke kjøpt Herbalife sine produkter i vanlig butikk, og du er dermed nødt til å finne selvstendige distributører. Denne nettbutikken har de aller fleste produktene, og du vil garantert finne noe du liker. På denne siden vil du finne forskjellige kategorier, hvor du finner de forskjellige produktene.

Klikk på banneret for gode priser:

 

Dette finner du hos BodyCareShop

I tillegg til dette, finner du egne undersider med bruksanvisninger, og en side med tips og råd. På siden med tips og råd, vil du finne gode artikler om hvilke produkter som passer til hvilken livsstil. Og lurer du på noe mer enn det som står på denne siden? Da kan du kontakte selskapet per telefon, og du kan spørre om alt du måtte lure på. Hvis du allerede er kjent med disse produktene, kan det være greit å ta enn titt innom «Nyheter», hvor du finner informasjon om de aller nyeste produktene, som du kanskje ikke har prøvd ennå. Bodycareshop.no har en veldig oversiktlig side, hvor du enkelt kan finne frem til de produktene som passer deg, og du kan lese masse om dem før du bestemmer deg for å kjøpe.

Dersom du har lyst til å jobbe med Herbalife sine produkter, kan du begynne å jobbe med dette hjemmefra. På bodycareshop.no kan du bestille en Buisness Startpakke, hvor du vil få alt du trenger for å starte. Du vil da få mulighet til å jobbe med et produkt, som allerede har en ferdig hjemmeside og kontor/support side. Du vil få opplæring og all den hjelpen du trenger av en sponsor. Når du bestiller denne pakken, får du med forhandlerlisens, masse forskjellige vareprøver, produktataloger, og alt annet du trenger for å starte din egen «business».