Blush.no

Blush.no er en nettbutikk som tilbyr det aller meste innen sjønnhetsprodukter. Her vil du finne alt du trenger innen hud- og hårpleie, hårfønere, rettetenger, krølltenger, sminke, neglelakker og mye mer. Nettbutikken er en del av Komplett Group, som er en ledende aktør i Skandinavia, med hele ti nettbutikker innen forskjellige vareområder. Hovedkontoret deres ligger i Sandefjord, og de har alltid tilgjengelig kundeservice.

Norsk nettbutikk med fri frakt

Når du handler på blush.no, har du to store fordeler. Den ene fordelen er at det er en norsk nettbutikk, noe som gjør at du ikke trenger å tenke på at du ikke må handle for mer enn 200 kroner, for å unngå moms. En annen fordel med denne nettbutikken, er at du slipper å betale frakt. Dermed blir ikke produktene enda dyrere, slik som det ofte gjør når man må betale masse i frakt i tillegg. Du kan spare mange penger ved å handle her. Akkurat nå får du 15% på alle neglelakker, og du vil garantert finne en lakk som passer utmerket til deg. Du vil finne utrolig mye gode produkter på blush.no. Nå kan du til og med kjøpe økologiske skjønnhetsprodukter. Dersom du er ute etter å spare mest mulig penger, burde du titte innom undersiden «Supertilbud». Her kan du finne flotte produkter, som er satt betraktelig ned i pris. Er du heldig, så er ett av produktene du ønsker deg mest, på tilbud akkurat nå. Det lønner seg å titte innom her med jevne mellomrom, og du kan spare mange penger. I tillegg til vanlige skjønnhetsprodukter som du finner i de aller fleste nettbutikker som tilbyr dette, vil du finne tannpleie produkter. Du kan kjøpe pakker som fjerner misfarging på tennene.

> Klikk her for å komme direkte til nettbutikken!

Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på alle de gode tilbudene fra blush.no, burde du melde deg opp til nyhetsbrev, og du vil få beskjed på e-post straks det er gode tilbud.