BliVakker.no

Blivakker.no er en nettbutikk som passer utmerket for deg som er glad i sminke, parfymer og andre skjønnhetsprodukter. Selskapet som driver nettbutikken holder til i Kristiansand, hvor de også har hovedlageret sitt, noe som gjør at leveringstiden blir kortere. I og med at det er en norsk nettbutikk, trenger du ikke tenke på at du ikke kan handle for mer enn 200 kroner. Uansett vhor mye du handler her, trenger du ikke tenke på å måtte betale toll. Nettbutikken har alt innen sminke, hud- og hårpleie, tannpleie, negler og dufter. Siden er flott organisert, lik at du enkelt finner frem til de produktene du ønsker deg aller mest.

Elektriske produkter hos BliVakker

Du finner også en del elektriske produkter på blivakker.no. Du kan finne den perfekte rettetang, krølltang eller hårføner. Alt du trenger for å gjøre deg vakker! Når du skal lete frem de produktene du ønsker deg, trenger du bare å klikke på riktig kategori øverst på siden. Der vil du finne alt av underkategorier, og du kan velge å se på produkter fra bare ett spesielt merke. Enklere blir det ikke å finne nettopp de produktene du ønsker deg. Dersom en venn, eller et familiemedlem snart har bursdag, og du ikke vet hva du skal kjøpe, har blivakker.no løsningen. Du kan nemlig bestille gavekort på siden, og velge selv hvilket beløp gavekortet skal være på. Dermed kan den personen som har bursdag enkelt velge ut de produktene han/hun selv har aller mest lyst på.

> Klikk her for å komme til nettbutikken!

Dersom det skulle være noe du lurer på, angående levering, produkter eller andre ting, kan du kontakte kundesenteret når du vil. Da klikker du bare på linken øverst på siden, og du vil komme til kundesenteret. Her finner du de aller mest spurte spørsmålene, og du kan velge å sende inn ett spørsmål selv, dersom du ikke finner svaret i de spørsmålene som allerede er listet opp.