Bladkongen.no

Bladkongen.no er nettbutikken for deg som elsker å lese forskjellige magasiner. Her finner du nemlig de aller fleste ukebladene, og andre typer magasiner, til gode priser. Siden eies av Mediafy Magazines AS, som igjen er en del av konsernet Medieutveckling Sverie AB. På denne siden kan du finne de aller fleste norske magasiner, men også en god del utenlandske magasiner. Ideen bak siden er at du enkelt kan finne frem til de bladene du liker best, og bestille abonnement, slik at du betaler en sum, en gang, og år bladene hjem til deg, etterhvert som de kommer ut. Ett eksempel er Donald Duck. Du kan velge hvor mange blader du vil bestille. Du kan velge om du vil bestille 13 nr, 26 nr eller 52 nr. Når du bestiller abonnement med blader på denne måten, vil du spare masse penger. Inne på siden, står det hvor mange prosent du sparer på de forskjellige bladene, i forhold til hva det koster å kjøpe ett og ett blad i butikk.

Det perfekte gavetips?

Abonnement på blader er den perfekte gaven dersom du ikke er helt sikker på hva du skal gi. Donald er ikke det eneste bladet som passer for de mindre. På sidemenyen er det en underkategori som heter barn & ungdom, og her vil du finne alle bladene som passer til barna. Dersom du er i tvil om en gave til bestefar, kan et abonnement på for eksempel Illustrert Vitenskap være en god ide.

Hos bladkongen.no kan du enkelt velge om bladene du bestiller skal komme hjem i posten til deg, eller rett i postkassen til den du har gitt gave til. Når du betaler for en pakke med blader, betaler du samtidig for porto med en gang, slik at den du gir det i gave til, ikke trenger å tenke på det. Bladkongen.no har et utrolig stort utvalg, innen de aller fleste sjangre. Og er det ett spesielt blad du ikke finner, kan du bare kontakte dem, og de vil prøve å få nettopp dette bladet til å bli en del av sortimentet sitt. Denne siden er en verden av muligheter for deg som elsker blader og magasiner.

> Klikk her for å komme direkte til Norges billigste butikk for magasiner!