Billige bøker på nett

Nettet er en fantastisk plass å shoppe på, bøker er ikke et unntak. På internett kan du gjøre flere kupp om du er glad i å lese bøker, eller samler opp til en dekorativ samlig i tv-stua.

I Norge har vi flotte bibliotek-ordninger, men det er gjerne noe spesielt med å eie noe selv. Skriv deg en liten ønskeliste, sjekk prisene på de aktuelle bøkene på nettet, og sammenligne det med en fysisk bokhandel, og du ser som regel at det å handle bøker på nett lønner seg – i aller høyeste grad.

Bestill flere bøker samtidig

Det lønner seg selvsagt å kjøpe flere bøker samtidig, slik at man «utnytter» frakt-gebyret mest mulig. Avtal gjerne med venner som også skal ha bøker, slik at bestillingen blir enda rimeligere.

Bokkilden er best på bøker

Det er en nettbutikk som skiller seg ut fra de andre, når det gjelder billige bøker på nett. Bokkilden leverer drøssevis av forskjellige bøker, og har alltid kort leveringstid. De kjører nesten alltid på med gode tilbud, og brukergrensesnittet på siden er enkelt å forstå seg på. Finner du ikke det du leter etter, velger du bare «søk», og luker av eventuelle prisklasser eller språk.

Bokkilden har mange konkurrenter, og dette er jo egentlig helt supert, da konkurranse alltid kommer brukerne til gode. Store aktører som for eksempel CDON har lenge solgt bøker, og har også veldig rimelige priser. Men utvalget er ikke på lik linje med bokkilden (skulle bare mangle), og dette sammen med ekstremt gode priser, gjør Bokkilden.no til den beste nettbutikken for å handle bøker på nett.