Billig reparasjon av smarttelefoner

Det finnes mange verksteder du kan få reparert telefonen din om du er uheldig, men få som gjør dette så proft som Mobilverkstedet.no. Om du har knust skjermen fordi du kastet den med vilje i veggen bryr ikke mobilverkstedet seg noe om. De reparerer telefonen(om mulig), uansett årsak. Om du ikke vet hva som er galt med telefonen kan du sende den til dem for en diagnose, så slipper du å tenke på å bestille riktig reparasjon.

Trenger du hjelp før, under eller etter en reparasjon har de en nyttig kundeservice på chat hvor du kan prate direkte med reparatører og fagfolk. Utenom åpningstid på kundeservice kan du sende epost.

Du velger selv om du ønsker at de skal reparere telefonen for deg, eller så gjør du det selv og kjøper deler og verktøyet du trenger. Om du velger å gjøre det selv gir de deg i tillegg kjekke veiledninger for hvordan du skal utføre reparasjonen. Vil du at de skal utføre reparasjonen sender du telefonen i posten, eller leverer den direkte til deres verksted.

Hos Mobilverkstedet.no kan du kjøpe deler til og reparere blant annet:
iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, Nokia Lumia, HTC One X og mange flere.

Som bruker av Rabattsiden.com får du 10% rabatt på alle ordinære varer (både deler og reparasjoner) hos Mobilverkstedet.no ved å bruke rabattkupong: RABATTSIDENCOM
(gyldig til 31.12.2014)

Besøk Mobilverkstedet her!