Bedfinder

Bedfinder er siden for deg som er glad i å reise. Denne siden tilbyr nemlig hotellovernattinger i hele verden. Selskapet som driver denne siden heter Travelwindow AG, og holder til i Sveits. Selskapet er en del av konsernet Hotelplan Holding AG, som igjen tilhører Federation of Migros Co-operatives. På denne nettsiden vil du kunne søke opp hoteller i mange forskjellige byer rundt omkring i verden, og bestille hotellovernattinger. Er det noe du lurer på angående dine hotellovernattinger, kan du alltids kontakte selskapet på telefon, og snakke med kundebhandlere.

Enkelt å finne passende overnatting

Det er veldig enkelt å finne det du leter etter. Dersom du vet hvilken by du skal reise til, trenger du bare å fylle ut destinasjon, avreise, hjemreise og hvor mange netter du skal overnatte. Du fyller også ut hvor mange som skal sove på hvor mange rom, og hvor mange voksne og barn som er med å reise. Du kan også fylle ut hvordan du ser for deg at budsettet ditt skal være på reisen. Det vil altså si at du kan fylle ut for eksempel 500 kroner per person, per natt. Da vil Bedfinder sortere ut de hotellene som er dyrere, slik at du bare får opp de aktuelle hotellene i den byen du skal reise til. Du kan også velge hvor mange stjerner hotellet du vil overnatte på skal ha, slik at de som har mer eller mindre stjerner, blir sortert ut. Disse søkealternativne gjør det enda enklere og raskere for deg å finne det hotellet som passer deg og din reise aller best.

Hvis du ikke har noen spesielle krav til hotellet du skal ligge på, har Bedfinder ordnet hotellene slik, at du kan først velge verdensdel, så land, og så by, og du vil deretter få opp en liste over alle hotellene de tilbyr overnattinger hos i nettopp denne byen. Så om du bare vet at du vil reise til en spesiell by, har du mulighet til å se alle hotellene i denne byen, og lese om dem. Bedinder.com er til for at du enklest mulig skal finne ett hotell som passer deg!