Barcelona – Real Madrid gratis live stream

Førstkommende søndag er det nok en gang klart for El Clasico når Barcelona tar i mot Real Madrid. Dette er intense kamper, med mye dramatikk og fantastisk fotball. Disse interne oppgjørene er fotball på sitt beste, og noe du som fotballfan absolutt ikke vil gå glipp av.

Kampen går på C-more fotball, hvis du har den – hvis ikke, anbefaler vi Bet365 som live stream. Her kan du se kampen med god kvalitet, og ikke minst helt gratis!

> Klikk her for å komme til Bet365, og se kampen nå!

Gratis stream og muligheten til å spille på kampen

En stor fordel med å se den hos Bet365, er at du i tillegg kan spille på kampen – i ett og samme vindu. Når du setter inn ditt første innskudd, får du dessuten dobbelt så mye å spille for.

Det kan med andre ord bli et ekstra spennende oppgjør denne gangen!

Barcelona mot Real

Det er ikke lenge siden lagene møttes, og det forventes minst like mye drama denne gang. Dette er ikke bare et oppgjør mellom de største lagene i Spania, og kanskje de beste lagene i hele verden, men også et internoppgjør mellom verdens beste fotballspillere. Presset på de store idolene Christiano Ronaldo og Messi er skyhøye, og forventningene er langt forbi sperregrensen. En hel verden ser på verdens tøffeste erkerivaler.

Og husk; du har mulighe til å stream Barcelona – Real Madrid helt gratis.

> Klikk her for å registrere deg og se kampen!