BankNorwegian.no

Banknorwegian.no er en nettside som tilbyr lån og andre banktjenester på nett. Siden er en nettbank, som er til for det privat markedet. Her får du tilgang til de aller fleste tjenester du vil få hos en vanlig bank, og du kan ordne alt via pc’en. Du kan også søke forbrukslån, fra 5 000-350 000 kroner. Bank Norwegian AS er et datterselskap av Norwegian Finans Holding ASA. Du kan også skaffe deg kredittkort gjennom denne nettbanken.

Bytte bank?

Hvis du er ute etter å bytte bank, kan dette være noe for deg. Du kan opprette både brukskonto med bankkort, og sparekonto. Sparekontoen gir deg en rente på hele 3.5%, og det er heller ingen uttaksbegrensninger, noe det er hos flere andre banker. Hvis du oppretter en brukskonto her, vil du å en innskuddsrente på 2.75% fra den aller første kronen du setter inn. Du kan også kjøpe flere produkter, som oppussingslån og kontokreditt. Her står du fritt til å velge selv hvilke produkter du vil ha, alt ettersom hva du er ute etter. Når du bestiller et kredittkort hos banknorwegian.no, vil du få muligheten til å tjene Cashpoints. Cashpoints får du hver gang du bruker kredittkortet, og 1 cashpoint tilsvarer 1 krone ved kjøp av flybilletter eller telefonitjenester. Det vil altså si, at om du bruker kredittkortet når du handler, vil du hele tiden spare opp til neste års ferie, og du vil kunne sikre deg veldig billige flybilletter dersom du bruker kortet ditt mye.

Det er inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse, noe som er en stor fordel. Det er heller ingen gebyrer for å ta ut kontanter når du er i utlandet. En annen fordel med kredittkortet til banknorwegian.no, er at det ikke er noen årsavgift. Du taper ingenting på å bruke kredittkortet, dersom du husker å betale tilbake. Men derimot, så sparer du masse penger, siden du kan bestille flybilletter med Cashpoints. Dersom du bestiller en reise med Norwegian, med dette kredittkortet, får du også reise- og avbestillingsforsikring.