Babyglede.no

Babyglede.no er en side på internett som er beregnet for deg som er småbarnsforelder, eller gravid. Det er en nettbokklubb, som er en del av Tanum Bokklubber. Her vil du finne både bøker, babyprodukter, lydbøker, musikk, film og spill. Når du blir medlem på babyglede.no, forplikter du deg til å være medlem i ett år. Dersom du ikke vil være medlem lenger, og det ikke har gått ett år enda, må du bare betale full pris for velkomstpakken. Når du er medlem her, får du gode tilbud på bøker og lignende som er beregnet for deg med små barn.

Du får også kjøpt babyprodukter og andre ting. Dersom du er medlem, kan du enkelt overføre medlemsskapet ditt til en av de andre bokklubbene som ligger under Tanum Bokklubber. Da er det bare å sende en e-post til babyglede, og fortelle hvilken annen klubb du heller vil være medlem av.

Konkurranser og underholdning

Det blir arrangert konkurranser på siden innimellom. Og akkurat nå kan du være med i trekningen av en flott dunpose til barnet ditt. Dersom du ikke lenger er gravid, men har fått et nydelig lite nurk, kan du kjøpe flotte barnebøker som passer for de aller minste. Det er veldig enkelt å bestille bøker her, da du får de rett i posten. Du finner også bøker som handler om svangerskapet, matlagning, helse, trening og hobby. Her er det bøker som passer for de aller fleste, også fedrene. Hvis du er ute etter å gjøre et godt kjøp, kan du ta en titt på siden som heter salg. Der finner du mange forskjellige produkter som er satt ned i pris. Er du riktig heldig, finner du mye du har lyst på, og sparer mange penger. I kategorien musikk, film og spill, kan du finne mange flotte produkter som passer ypperlig for barna. På babyglede.no har du utrolig mange flotte produkter for både foreldre og barn, samlet på ett sted!

> Klikk her for å melde deg inn i en av de beste bokklubbene!