Ark.no

Ark.no er en nettbutikk for deg som er glad i bøker og lignende. Her får du kjøpt alle typer bøker, om det er skolebøker, krimbøker eller tegneseriebøker. Du kan kjøpe både vanlige bøker, og e-bøker. E-bøker er bøker du betaler for på nett, og umiddelbart kan du laste den ned til din pc. På ark.no finner du både nye og populære titler, men også gode gamle klassikere. Alle og enhver kan finne en bok som passer for seg. Du kan også kjøpe DVD’er her, og det er best utvalg i barnefilmer. Det som er fordelen med å handle på denne siden, er at du kan betale for bøkene dine her og nå, også får du dem rett hjem i postkassen, eller du kan laste dem ned. I nettbutikken er det en egen fane som heter «ark anbefaler», og her får du opp en liste over de mest populære bøkene for tiden.

Er du i tvil om hva du vil lese, men vet at du bare må ha en bok? Da hjelper denne listen deg til å finne en bok som du kanskje ikke har lest før. Er du spesielt glad i en sjanger, da er det utrolig kjekt at ark har organisert siden sin, slik at du finner alle bøker innen de ulike sjangrene. Dersom du bare er på utkikk etter en spesiell bok, kan du bare søke etter akkurat den boken, og det vil komme raskt frem på siden. Deretter kan du velge hva slags type kort du vil betale med, og bare glede deg til boken din kommer i posten.

Prøve lydbøker?

Har du ikke tid til å sitte å lese? Da er lydbok tingen for deg. En lydbok er en bok som noen har lest opp, og spilt inn på cd eller lignende. Dersom du kjøper en cd med lydbok på, kan du bare sette den i cdspilleren din, og «lese» bok mens du rydder eller gjør andre ting. Du får også kjøpt digispillere, som er akkurat som mp3-spillere, bare t du må kjøpe egne digikort. Hvert digikort inneholder hver sin lydbok, og du har da mulighet til å sitte på for eksempel bussen, og høre på lydbok med headset. Ark.no har det aller meste innen bøker og lydbøker, og har rask levering.

> Klikk her for å komme direkte til nettbutikken!