Active24.no

Active24.no er en internettside som tilbyr webhosting, domener, e-post, e-handel og hjemmesideløninger. Active24 er en del av et konsern som heter Mamut, som ble etablert i 1994. Mamut er en ledende leverandør av diverse internettbaserte tjenester over hele Europa. Dersom du kjøper ditt domene hos active24.no, kan du være sikker på at du handler på et trygt sted.

Lyst på egen nettside?

PS; Klikk på linken/banneret for å komme til Active24.no.

Dersom du har ditt eget firma eller lignende, og ønsker å ha din egen hjemmeside er dette stedet for deg. Her kan du kjøpe domene, noe som gjør det enklere for mennesker rundt omkring å finne frem til din hjemmeside, bare ved å søke på navnet på firmaet ditt. Du kan også ordne slik at du får en e-post adresse, som heter det samme som hjemmesiden din, og er dermed lettere for andre og huske. Det er ikke bare hjemmesidedomene du kan kjøpe her, du kan også kjøpe oppsett til nettbutikk, slik at du får med handlekurv og betalingsmuligheter. Det er veldig lettvint å kunne kjøpe oppsett, dersom du ikke har erfaring med å lage en nettbutikk selv. Du kan også kjøpe slik at du kan få e-posten din på mobilen din, og du kan da sjekke e-posten uansett hvor du er.

Det desidert billigste du kan kjøpe hos Active24.no, er bare domene. Da får du en e-postadresse og domene. Det er derfor en fordel ha erfaring med å lage hjemmesider. Du kan også betale noen kroner ekstra, og du får webhotell, 5 e-postkontoer, domene og alt du trenger til blant annet WordPress. Det er en annen pakke du kan kjøpe, som er midt mellom disse to pakkene i pris. Her får du bare e-postkontoer, domene og et hjemmesideverktøy. Dersom du har kjøpt et domene hos Active24, og det er noe du lurer på. Kan du bare kontakte kundeservice, og de vil hjelpe deg så fort de kan.